• Сподели на:

Дали го препознавте: Вака Џејсон Статам изгледаше пред 24 години

___

Холивудската супер ѕвезда во 1990 година се натпреваруваше за Англија за време на Комонвелт игрите во дисциплина скокови во вода.

Британскиот актер Џејсон Статам (46 години), кој по мислењето на голем број жени важи за еден од најпосакуваните мажи во светот, имал интересно минато.

Холивудската супер ѕвезда пред дваесетина години професионално се занимаваше со спорт и тоа со дисциплината скокови во вода, во кој беше успешен.

На видео снимката може да го видите за време на натпреварувањето на Комонвелт игрите во далечната 1990.

Погледнете како Џејсон Статам го изведе тој скок:

 

https://youtube.com/devicesupport

 


Оставете коментар

___