Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

____celebrity

Долгата коса од секогаш е синоним на нескротлива привлечност. Ако сме научиле нешто од Венера Ботичели или портетот на Жизел Бундхен од Ирвинг Пен 1999, е...

____celebrity

Британската дизајнерка и поранешна членка на поп-групата Спајс Грлс изјави дека веќе е уморна од приказните за нивниот живот. Се чувствувам благословена што имам...

____celebrity

Препукувањата преку статуси, помеѓу Каније Вест и неговата поранешна девојка Амбер Роуз, по сè изгледа предизвикаа лоша караница во домот. Според пишувањата на Радар,...

____celebrity

Поранешната порно актерка Лиса Ен, никогаш не се срамела да ја каже вистината во јавноста, а овојпат нејзината искреност би можела скапо да го...

____celebrity

Оваа млада лепотица тврди дека не сака пластични операции, а нема ни зашто, затоа што природата и подарила совршено тело. Сами проценете и уживајте...

____celebrity

Овие мажи стапуваат во шестата деценија од својот живот, но сеуште изгледаат безпрекорно и заводливо. Секоја жена ги посакува, а според вас кој од...

Advertisement