• Сподели на:

Свежа шминка за секој ден

___

Денес ќе ви покажеме како да го привлечете вниманието со убава шминка со нагласени усни. Летната шминка не само што треба да е свежа и светла, треба да поседува и некои интригантни својства. Користете јака шминка за усните и еден слој маскара за трепките. Друго не ви треба! Во видеото подолу може да дознаете како да ја направите во домашни услови:

GRWM (TALK THROUGH) : Simple eye/ Dewy Skin/ Bright Lips

 


Оставете коментар

___