• Сподели на:

Светкави нокти

___

Во тренд се светкави лакови, кои можете да ги искористите на разни начини. Модерни се сите металик бои, светли, пастелни, дречливи… Лаковите со светки можете да ги нанесете на целата површина на ноктот или само на дел, а најефектна е наиларт техниката. Седафести нијанси се одлични и како дел од францускиот маникир, да ги нанесете само на врвовите. Светкавиот лак можете и да го нанесете само на коренот од ноктот и да го комбинирате со друга боја.


Оставете коментар

___