• Сподели на:

Што мислите, кога жените се најпривлечни за мажите?

___

Прочитајте во кој период мажите ги сметаат жените за најсексапилни, а тогаш и на нив им е време за страст и љубов.

Кога се жените најпривлечни на мажите? Верувале или не, во зима!

Само затоа што ноќта побрзо настапува, лошото време и ниските температури мажите сакаат само да се стуткаат, по можност со некоја жена. Спроведената анкета била мажите на секои 3 месеци да ја напишат привлечноста на жените. Резултатите покажале дека лицето е привлечно во текот на цела година, но привлечноста на телото била најактивна во зимските месеци. Жените дека се најпривлечни потврдуваат мажите кои се и слободни и зафатени.Ова истражување сепак буди сомнеж бидејќи летото е најлогичен период кога се најсексапилни. Но ова истажување потврдува дека само кога жените кога се најоблечени на мажите им ја будат фантазијата, затоа и се тогаш најпривлечни.


Оставете коментар

___