• Сподели на:

Маникир предлог – декорација со точки

___

Денешниот маникир предлог  изгледа ултра модерно и фантастично, а најважното од се е што изработкатата е крајно елементарна.

Нема ништо полесно од декорација со точки!

Убавината на маникирот е во начинот по кој се подредени точките – симетрични редови во иста боја и иста големина.

Нанесете темна основа, најдете прибор со кој лесно ќе ги отпечатите точките, нанесете топ лак и маникирот е готов!

 


Оставете коментар

___