• Сподели на:

Идеи за маникир на кратки нокти

___

Затоа што живеат брз и динамичен живот, многу жени имаат проблем со наоѓање време за средување на долгите нокти. Некои од нив се жалат затоа што ноктите не растат така брзо, а некои имаат проблеми со кршливи нокти. Како и да е, постојат многу идеи за практични и кратки нокти за дамите кои живеат со брз ритам.

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

 


Оставете коментар

___