• Сподели на:

Би умрела за убавина: Живее само од воздух, за да изгледа како барбика!

___

-- Во последниве неколку недели воопшто не бев гладна и се надевам дека тоа е последната фаза пред потполно навикнување на живот на воздух и сонце -- изјавила Лукјанова.

Украинскиот модел, Валерија Лукјанова (28), се труди да стане човечка инкарнација на Барби куклата и открива како се навикнува себеси да живее без храна.

valerija-lukijanova-670x469

Еден од првите чекори биле пластичните операции кои го довеле нејзиното дело до обликот на популарната пластична кукла, но тој подфат не бил доволен затоа што требало да се одржуваа таа линија која не е природна за нејзиното тело, па се одлучила на уште по драстични мерки.

Големата упорност на оваа Украинка ја навела да се подучува себеси за Бретарианизам, малку позната докторина чии следбеници наводно опстојуваат само на воздух и сонце.

-- Во последниве неколку недели воопшто не бев гладна и се надевам дека тоа е последната фаза пред потполно навикнување на живот на воздух и сонце -- изјавила Лукјанова.

valerija-lukijanova-1-670x646

Сличноста на Барби и Лукјанова, девојката која обемот на својот струк го довела на 50 сантиметри, и донесе голема слава, а она се надева дека нејзиниот физички изглед ќе и помогне „да ги прошири своите духовни идеи.“

Оваа Украинка ги отркила и своите паранормални способности, па тврди дека разговара со вонземјани преку светлината, како и дека може да патува низ времето.

Погледнете го видеото:

https://youtube.com/devicesupport


Оставете коментар

___