• Сподели на:

Тед 2 без Мила Кунис?

___

Промената на главната глумица во долго очекуваното враќање на најзборливото мече предизвика хистерија на Твитер.

Сет МекФарлан, креативниот ум зад овие филмови, одлучил да ја замени заводливата Мила Кунис со Аманда Сејфрид во главната улога. Кунис ќе се појави со многу мала улога, поради промена на дејствието во филмот. Ние се надеваме дека ова нема да влијае негативно на целиот филм.


Оставете коментар

___