Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

На иста адреса

Погледнете ги настапите на 6 те финалисти, слушнете ги коментарите на жирито и одберете го вашиот фаворит.

На иста адреса

Вчера вечер имавме можност да ги видиме изведбите на 6 те финалисти нa 9 та гала  “На иста адреса”. Натпреварувачите се претставија пред 5...

На иста адреса

Весна Бејби Петрушевска со својата актерска игра во вилата НИА. Погледнте како течеа подготовките за сценската игра непосредно пред деветата гала .

На иста адреса

Макао на една, не лути се човече на друга страна од вилата. Погледнете ја оваа пред празнична идила “На иста адреса”.

На иста адреса

Натпреварувачите помалку разочарани од коментарите на жирито, после осмата гала, покренаа петиција за враќање на Роберт Билбилов во жири. Еве како тие ја прокоментираа...

На иста адреса

Погледнете ја осмата гала “На иста адреса”, настапите на преостанатите 7 натпреварувачи и коментарите на 5 членото жири.  

На иста адреса

Натпреварувачите во вилата “На иста адреса”, после осмата гала и третото отсуство на композиторот Роберт Билбилов, одлучија да покренат петиција за негово враќање во...

На иста адреса

После осмата гала, натпреварувачите се вратија во вилата “На иста адреса”, со уште поголема мотивација. Распеано и сложно одлучија критиките од жирито да ги...

На иста адреса

Атмосферата “На иста адреса” по завршувањето на осмата гала, погледнете што се случуваше во вилата.