• Сподели на:

“Need for speed” – пристигна трејлерот!

___

Погледнете како ќе изгледа филмската верзија од хит играта!

Помалку од месец дена останува доаѓањето на филмската верзија за легендарната игра, а сите кои не можат да издржат дотогаш, од 20ти март можат својата жед да ја задоволат со првите инсерти од филмот кои ќе и бидат достапни на јавноста.

Звездите од филмот се најатрактивните автомобили на денешницата меѓу кои “Lamborgini Sesto Elemento”, “Salen S7 Mustang”, “Meklaren P1”, “Bugati Vejron”, “Kenigseg” и уште многу други, а во овие екслузивни инсерти ќе дознаете кој ќе се најде позади управувачите на овие моќни машини.

 

NFS insert iz filma 1


Оставете коментар

___