• Сподели на:

Мис Пиги: Јас сум поголема ѕвезда од Ријана

___

На конференцијата за промоцијата на филмот “Мапети во бегство”, додека Кермит молчеше, самоуверената Мис Пиги зборуваше.

“Ако ме прашате кој е поголема ѕвезда меѓу Ријана, Бјонсе и мене, само ќе ве запрашам дали тие глумат во филмови!? Затоа, јас сум подобра од нив, а и подолго траат”, заклучи Мис Пиги


Оставете коментар

___