• Сподели на:

Ema Votson ја доби улогата на Малата Сирена во филмот на Sofijа Kopolа!?

___

Од минатиот месец се зборува дека Ema Votson може да ја добие улогата во филмот “Малата Сирена”, а сега стигнуваат информации дека нејзиниот ангажман е готова работа. Се вели дека Universal Pictures нема алтернатива за неа, а режисерката Sofijа Kopolа инсистира дека само таа доаѓа предвид.

Golden Globe Awards (Part 1)

Sofijа ja сака Ema, а тие две многу се почитуваат да би било изненадување доколку филмот се сними со друга глимица.

Филмската компанија Universal Pictures и Working Title забрзано работат, така да наскоро би можеле да ја очекуваме и официјалната најава.


Оставете коментар

___