• Сподели на:

Низа од мали уметнички дела – што се може да се направи од картонската ролна од искористена тоалетната хартија.

___

Дали знаете дека ролните од искористената тоалетна хартија може да биде темел за вистински мали уметнички дела?

Ако не знаевте сега престанете да ги фрлате и почнете да ги собирате како би можеле вашите малечки да се фрлат „на работа”. Можат да се направат многу работи како риба, лале, агнелче….и многу други. Погледнете ја галеријата.


Оставете коментар

___