• Сподели на:

Медицинско чудо: Мајчината прегратка го вратило во живот бебето (ВИДЕО)

___

Кејт Ог добила близнаци, меѓутоа докторот и кажал дека едното бебе за жал починало.

 Раѓањето претставува еден од најубавите моменти во животот на секој човек, но за жал за Кејт и Дејвид тоа било стресно искуство.

Мајката ги прегрнала двете бебиња, ги доближила до своите гради и ги држела два саати. Пред нејзините очи, бебето за кого докторите константирале дека починало, земало воздух и почнало да плаче. Докторите, а ни самата мајка не можеле да поверуваат што се случило.

Ова е доказ дека мајчиниот допир, топлина, љубов и енергија можат да го направат невозможното.

Clinically dead baby revived by Mother's touch


Оставете коментар

___