• Сподели на:

Креативни и забавни начини да го објавите доаѓањето на вашето новото бебе !!

___

Бременост и доаѓањето на новото бебе е еден од најубавите нешта што може да се случи на една двојка, а кога ќе одберете да комуницирате со семејството и пријателите, нека барем биде во стил.

Овие парови на нивните семејства и пријатели одлучиа да им обелоденат дека ќе станат родители на еден од забавните  и креативните начини – погледнете!

 


Оставете коментар

___