• Сподели на:

Каква мајка, таква ќерка – 7 мини копии на славните дами

___

Сличноста помеѓу мајките и ќерките е честа појава во целиот свет. Од тоа не се исклучени и познатите дами од светот на филмот и моделирањето. Овие седум убавина од светот најдобро ја отсликуваат познатата изрека дека јаболкото не паѓа далеку од дрвото.

На Инстаграм профилот на Харпер Седум Бекам поставени се  фотографии на оваа слатка девојка во споредба со нејзината позната мајка на слична возраст. Харпер е можеби принцеза на татко, но вистинската мини копија на  Викторија Бекам.

Во нашата фото галерија може да видите ќерки што личат на својата позната мајка.


Оставете коментар

___