• Сподели на:

Феноменални фотографии на идните мајки

___

Тој се вика Адам Оприс, кој растел на Флорида и по професија е фотограф.

Во текот на денот во главно фотографира свадби и венчавки, но во текот на ноќта се бави со подводна фотографија, но не било каква… Погледнете ги неговите слики во галеријата.


Оставете коментар

___