• Сподели на:

Супер пози за жешко лето

___

Еве неколку предлози за тоа како топлите ноќи да станат “жешки“. Туш, бања, плажа…има многу можности.

Во бања

Наполнете ја кадата, но немора да се прелева водата. Може да додадете купка за пена, исклучете го светлото во бањата и запалете свеќи. Може да пуштите и музика, донесете пијалок…

Под туш

Заедничкото туширање е добро за предигра, но ако сакате да одите до крај мора да бидете многу внимателни, особено ако кабината е мала, за да не се повредите. Можеби некоја мало столче може да ви помогне. Никако не смеете да се потпирате на стаклото од кабината.

На плажа

И тука треба да бидете внимателни – да не ве видат останатите пливачи и туристите кои уживаат на плажата. Всушност, во некои земји сексот на плажа е забранет, а казните воглавно се парични. Затоа или понесете повеќе пари со себе или…земете душек и опуштете се на отворено море.

Ако еден од вас двајца не е пливач, тогаш подобро останете во плиткото. И тука може да ви помогне душекот, но ако плажата е песочна тогаш не ви треба ниту пешкир.

Или пак влезете во вода до градите. Може така е најдобро, бидејќи е дискретно, никој неможе да види што правите. Може само да претпостави.


Оставете коментар

___