• Сподели на:

Што сака посилниот пол во кревет?!

___

Орален секс или стриптиз…се само две работи од повеќето скриени желби кои можете да му ги исполните на вашиот партнер.

Терапевтот за врски Johanna Lyman составила листа на најпосакуваните работи кои навистина мажите ги очекуваат од вас.

 seks-1377267897-11442

Повеќе орален секс

Тоа не е изненадување, но изненадување е тоа што тие не сакаат само орален секс. Мажите тоа го гледаат како совршена предигра, која може да го зачини вашиот љубовен живот. Се разбира, доколку и вие се согласувате со тоа.

Стриптиз

Не е важно што немате тело на стриптизета, бидејќи е битна намерата. Да затанцувате пред вашето момче, му претставува големо доживување, бидејќи танцот е наменет само за него. Доколку му занишате со колковите, можете за момент да го возбудите. Неколку минути стриптиз ќе биде доволно да се опуштите.

 devojka-na-krevetu-1392121775-26544

Превземање на иницијатива

Понекогаш вашето момче се враќа исцрпен од работа. Доста му е од донесување на одлуки, па понекогаш ќе му одговара да го зграпчите и однесете во спалната соба.

Посакуваност

Машкото его е кревко и одбивањето го доживува многу лично. Понекогаш сака да иницира, но се плаши дека не сте на иста бранова должина. Но овде има и подлабока причина – тој сака да ви биде привлечен и да почувствува дека го посакувате. Тогаш бара и повеќе интимност, а не само секс.

 

Запирање на играта

Кажете што мислите, а направете го тоа што ќе го кажете, во и вон спалната соба. Бидејќи тогаш навистина ќе знае како се чувствувате. Морате да му дадете до знаење дека тој работи за вас. Тоа може да го поднесе. Покрај тоа, ова е единствениот начин да се изгради доверба за долга врска.


Оставете коментар

___