Која е идеалната разлика во годините за совршена врска?

Дали знаете дека постои идеална разлика во годините меѓу партнерите? Студија спроведена на Универзитетот Емори во Атланта докажува дека постои идеална разлика во годините меѓу вас и вашиот партнер. Во студијата учествувале 3.000 испитаници, а резултатите покажале дека колку поголема е разликата во годините толку се поголеми шансите за раскинување, …