• Сподели на:

Секси тајни: 3 чекори до квалитетен сексуален живот

___

Во што е тајната на сексуално задоволните жени? Не се познати сите нивни трикови, но ќе ви претставиме главните.

Имаат време за секс

Сексуално задоволните жени прават распоред, колку и да звучи смешно, па затоа имаат време за секс. Кога ќе завршите со се, полесно се опуштате и припремате. Кога умот е слободен, телото е поопуштено, па е поспремно за уживање.

Се присетуваат на страсни моменти од минатото

Овие жени се сеќаваат на секси моменти од минатото што е одлично за акција во сегашноста. Врската помеѓу сеќавањата и сегашниот момент повеќе пати е докажана и се покажала како делотворна. Сексуално исполнетите жени тоа го знаат многу добро.

Го користат говорот на телото и секси глас

Сексуално исполнетите жени знаат да говорат со телото, во комбинација со секси глас, може да биде потукнувач на страствени игри, и тоа свесно го користат. Важно е да се ослободите од срамот.


Оставете коментар

___