• Сподели на:

Секс поза на денот

___

Потпрете се со рацете, дозволете му на партнерот да ви ја подигне карлицата, а вие со нозете прегнете го околу бедрата. Покрај тоа што ова е одлична вежба за вашите раце, доминантноста му овозможува на вашиот партнер подлабока пенетрација, а вам подобро чувство.


Оставете коментар

___