• Сподели на:

Секс поза на денот

___

Застанете на една нога, прегрнете го вашиот партнер, а другата нога префрлете ја околу неговата половина. Доколку вашето тело е еластично, префрлете ја ногата преку неговото рамо за уште подлабока пенетрација.

Оставете коментар

___