• Сподели на:

Секс поза на денот

___

Легнете на грб, поставете ги нозете на рамената на вашиот партнер. Кога вашите нозе се во вертикална позиција, вагината се стеснува, а тоа сѐ повеќе ја дразни Г точката. Побарајте од него да ве лула од една на друга страна или горе – долу, тоа ќе го насочи неговиот пенис директно во вашата Г точка.


Оставете коментар

___