• Сподели на:

Овој секс ќе ви открие дека има чувства за вас

___

Секс со новиот партнер најчесто е возбудлив, интензивен. Сепак, кога ќе почнете еден за друг да развивате чувства и да станувате емотивно поврзани, сексот поминува на ново ниво кое дава друг вид на емотивно и физичко задоволство.

Иако сите сме различни и на различен начин ги откриваме емоциите, некои знакови во сексот сепак оддаваат дали партнерот е вистински заинтересиран за вас.

Ве бакнува често и долго

Бакнежите, како што некои сметаат, се поинтимни од самиот сексуален чин. Кога ве бакнува партнерот, често и долго, нежно и внимателно покажува дека навистина е заинтересиран за вас. Бакнежи, нежни и долги по целото тело, покажуваат дека го сакаат секој дел од вас.

Ви посветува време

Доколку не е себичен љубовник, туку остава време за предигра. Сака да ве заинтригира и да ве возбуди, а вашето задоволство му е еднакво важно како и неговото, тогаш сигурно не станува збор за минлива авантура во која го бара само сопственото задоволство.

Со вас сака да проба нови работи

Парнерот кој сака да знае што вие сакате, а што не, тогаш е подготвен да се прилагоди, да покаже дека е внимателен љубовник на кого му е важно вашето задоволство. Очигледно сте го заинтрегирале и возбудиле доволно.

Опуштен е со вас

Се смее и опуштен е во креветот. Настојува да ве импресионира со тоа што ви покажува колку ужива во вашето друштво и сака да поминува време со вас.

Се обидува да направи атмосфера

Се обдидува да направи пријатна атмосфера, а со тоа открива дека сексот со вас не му е минлива авантура, туку нешто за што сака да се потруди.

Да се работи за нешто озбилно, секако ќе ви покаже и ќе запамети нешто што претходно му имате кажано, па ќе ве изненаду. На пример, доколку покаже некој романтичен гест, за кој вие претходно сте кажале дека ви е посебен.

Доколку покажува дека сака да ве направи среќна, ментално и физички се обидува да ве импресионира и да ве заведе, и тоа не само во сексот, туку во секојдневните ситуации. Таквите партнери со сигурност се заљубени во вас.


Оставете коментар

___