• Сподели на:

Овие мажи се најдобри љубовници!

___

Турските научници дојдоа до откритие кое ќе ги утешат мажите кои немаат “плочки“ на стомакот и не изгледаат како манекени од постер.

Всушност, заклучокот е дека подебелите мажи подобри љубовници од слабите.

Испитувањата покажале дека со мажите без стомачни мускули, партија секс во просек трае 7,3 минути.

Од друга страна, сексот со витките мажи во просек трае само 1,8 минути, а се воспоставило дека во креветот се помалку вешти од подебелите мажи, кои подобро знаат како да ги задоволат жените и наводно имаат помалку проблеми со предвремената ејакулација.

За овие добри резултати кои ги имаат постигнато подебелите мажи се заслужни нивните “обрачи“ околу стомакот, кои им помагаат да ја постигнат рамнотежата со хормоните.

Всушност, мажите со вишок килограми имаат зголемено ниво на женски хормон естрадиола, кој е еден облик на естроген. Научниците веруваат дека баш овие хормонни влијаат на рамнотежата на хемикалии во мозокот, кои ја контролираат ејакулацијата.


Оставете коментар

___