• Сподели на:

Најдосадните нешта во спалната соба

___

Јадењето во кревет е најстарата досадна навика во спалната според Британците. Тоа го покажува новото истражување на Betta Living.
Според 38% од Британците тоа е сигурен знак за разделба, ако партнерот се храни во кревет уште на првата средба.

На ноќното шкафче може да има светилка, книга, пакет марамчиња, вазна, но не и валкани чинии или чаши. Ова е второ најдомразено нешто во спалната според Британците.

На трето место е пушењето во кревет. Следат рчењето, работата на лаптоп во кревет, облеката по подот и кражбата на покривката.

„Зошто имаме две ќебиња, како ти секогаш го крадеш моето”, прашуваат голем дел од Британците.

Неодржувањето на хигиена исто така е проблематична навика. Миењето на забите пред спиење, туширањето после тренинг и секс, како и чистите ноктите се главните работи кои треба да се одржуваат според Британците.

На последно место на листата за најмногу досадни нешта во спалната соба се зборувањето во сон и разговорите по телефон.


Оставете коментар

___