• Сподели на:

Мажите повеќе сакаат секс со постари жени: Ова се најчестите причини

___

Не треба да ве чуди фактот што денес се повеќе млади мажи имаат покрај себе постара жена. Тоа едноставно е така затоа што тие го сакаат сексот со постари жени. А еве ги главните причини за тоа:

1.  Постарите жени различно гледаат на сексот од младите. Тие не пробуваат од мажот преку сексот да го добијат она што го сакаат, туку тоа го користат за добра забава и му се препуштаат во целост.

2. Жените во поодминатите години материјално се независни, а и  младите мажи ги привлекува фактот дека им се допаѓаат на постарите жени.

3. Тие се доминантни, па ги учат младите мажи за работи кои ниедна млада жена не може да ги научи. Постара жена ќе му посвети внимание и ќе му покаже работи за кои до тогаш не ни знаел а не па да ги пробал.

4. Постарите жени се посигурни во својот изглед и моќ, за разлика од младите кои имаат потреба секогаш да се натпреваруваат.

5. Постарите жени сакаат да разговараат за секакви работи, и никогаш нема да избегнуваат разговор без разлика што е темата. Отворено зборат за темите кои на младите жени им се табу.


Оставете коментар

___