• Сподели на:

Каков секс сакате според крвната група!

___

Пронајдете ја крвната група на вашиот партнер/партнерка и проверете каков љубовен живот ве очекува.

Група А

Луѓето со оваа крвна група се искрени, чувствителни, трпеливи и резервирани. Одлични партнери на кои можете да се доверите. Не се претерано забавни во креветот, но тоа го надокнадуваат со одличните вештини за социјализација, па се извонредно друштво за вечера. Добри се по природа кога на некој му е потребна емоционална потпора, одлични родители се и добро се снаоѓаат во стресни ситуации.

Група Б

Диви, страствени, креативни и моќни – оваа група е идеална за сите кои сексот го гледаат како авантура. Лошите момци и заводливите девојки без сомневање ја носат крвната група Б. Во врска се себични и по малку неодговорни, но понекогаш тоа е тоа што ќе ве привлече кај нив. Копнеат по партнер кој ќе знае да им ја возврати страста во креветот.

Група АБ

Студени се, смирени и рационални личности со изразена друштвена нота. Лесно се прилагодуваат, па токму затоа се одлични партнери кои ќе се согласат на речиси сè, дури и во креветот. Но, на една работа мора да бидете подготвени – луѓето со оваа крвна група никогаш нема да ја возвратат љубовта која ја добиваат, барем не со иста мерка. Уште една голема маана им е критичноста.

Група 0

Друштвени и оптимисти, носителите на оваа крвна група многу лесно се согласуваат со новите предлози. Топли личности се, сакаат да се галат, а со тоа создаваат романтична атмосфера. Исто толку романтични се и во креветот, каде не сакаат да експериментираат. Покрај тоа, знаат да бидат претерано љубоморни и арогантни, така што не се чудете ако во средината на сексуалните авантури се предомислат.


Оставете коментар

___