• Сподели на:

Како да уживате по оргазмот

___

Некогаш тие моменти после секс се послатки од оние за време на акцијата…

Неколку секунди подоцна

За време на секс, крвта брза кон гениталиите, а кога се повлекува и најмалиот допир може да изгледа премногу…но нежно дување на неговите гениталии ќе му помогне да се олади и опушти…

Сите ние имаме некој делови од телото кои по сексот се исклучително чувствителни на допир. Тие може да бидат скриени насекаде по телото – од клучната коска на зглобот. Истражувајте ги телата меѓусебно и откријте ги чувствутелните точки…

Тој нека остане да лежи во кревет, а вие донесете топол влажен пешкир и поминете по целото тело, само внимавајте пешкирот да биде доволно топол…

Неколку минути подоцна

Легнете во положба на лажица, притиснати еден до друг. Земете ја неговата рака и ставете ја на своите гради, а нозете испреплетете ги. Иако момците по сексот не се зборлести, со оваа поза ке се поврзете доволно што секој збор ќе биде излишен.

Уживате во долги, лесни, бавни, влажни бакнежи, токму онакви какви што претходно си замислувавте. Кога сексот не ви беше ни на крај памет. Потсетете се колку е фантастично бакнувањето…

Одете заедно под туш! Капете се заедно, мазете се, бакнувајте и поминете си интересно!

Неколку часа подоцна…

Скокоткајте ги неговите усни – полни со нервни завршетоци, ќе ужива во секој допир и бакнеж. Допирајте му ги усните сос е што ќе се сетите – со прстите, со прамени од коса, со брадавиците…

Облечете на себе само нешто, доволно да не сте сосема гола. Гакички, секси маичка или негова кошула, се одлична идеја! Во ова издание ќе му изгледате крајно привлечна, па слободно пуштете штоперица и проверете уште колку долго ќе останете облечени…

Предизвикате му имагинација со интересна сугестија за следниот пат. Ќе уживате во во фантазиите и едвај ќе чекате да дојде следното мазење. Кажете му нешто како, “Сакам да ме земеш… пред огледало … ”


Оставете коментар

___