• Сподели на:

Ја откривме тајната на машкиот сексипил

___

Личност

Звучи како клише, но вистина е. Таму каде постои поврзаност ќе има и многу разговори. Доколку едната страна не учествува во разговорите, сè друго набрзо ќе згасне. Маж кој може да се вклучи во дискусија од било која област ќе ја заинтересира секоја жена.

Негуван изглед

Грижата за добриот изглед носи големи поени кај припадничките на понежниот пол. Не станува збор за дечко во “маркирана” гардероба, туку за дечко со стил својствен за него. Уште повеќе пали трага од парфем која останува позади него.

Чувство за ритам

Маж кој со ист жар како и жена може да слуша различни музички стилови ја покажува својата страст спрема животот и она што има да го понуди. И ова не е крајот. Додека мрда со колковите во брз ритам или мрда малку поспоро, можете да го откриете неговиот темперамент.

Дали величината е важна?

Величината е важна, но не онака како што повеќето мажи мислат. Големиот пенис може да ја повреди жената, зголемени се шансите да дојде до некоја инфекција, а и самиот секс не е уживање.

Преземање иницијатива

Кога мажот ќе се јави на телефон и ќе каже: “Секси, облечи се, искачаме.” навестува многу возбудувања. Жените сакаат кога им се угодува, па кога ќе стане дел од неговите интересни излегување ќе врати со иста мера. Реципроцитетот е клуч за успешни долги врски.


Оставете коментар

___