• Сподели на:

6 секси потези кои носат дополнителна возбуда: Бидете вешти со рацете!

___

Не е тајна дека мажите сакаат да почувствуваат раце и нокти на својот грб и по целото тело.

Доколку понекогаш не знаете каде со рацете за време на акцијата, ние ви предлагаме неколку идеи.

1.Доближете го

Едната рака нека биде зад неговиот врат, а со другата повлечете го неговото лице кон своите гради. Со тоа ќе му покажете колку го посакувате.

2.Коса

Со двете раце во неговата коса, со малку погрубо повлекување на главата кон назад, можете да почнете вистинска лавина, бидејќи грубите допири ја зголемуваат неговата возбуда.

3.Грб

Не е тајна дека мажите сакаат да почувствуваат женски раце и нокти на својот грб…По целото тело.

4.Гради

Мажите се визуелни типови, а гледањето како сама се допира, ниту еден никогаш нема да одбие.

5.Лице

Своите дланки ставете ги на неговите образи и гледајте го право во очи. На тој начин ќе бидете во можност да го видите неговото задоволство.

6.Стискање

На нас прво на ум ни се вртат неговите бицепси, но пуштете ја вашата имагинација нека проработи. Важно е да знаете дека стискањето, без ниту еден збор, зборува колку го сакате неговото тело, а тоа секако ја поттикнува неговата доверба.

 

 

 


Оставете коментар

___