• Сподели на:

3 секс пози по кои лудуваат мажите

___

Секој си има своја фантазија. Омилена поза, омилена брзина, музика… во сексуалниот однос. Кога зборуваме за секс, постојат безброј начини како да го подигнете либидото на вашиот партнер.

Но кои се 3-те секс позиции што им причинуваат најголемо задоволство и ги прават среќни припадниците на посилниот пол?

Некои од нив се омилени и меѓу жените, па ако тоа е така и кај вас, тогаш сексот со вашиот партнер ќе биде незаменлив…

Кучешка поза
Оваа поза е мошне стимулативна за вашиот сакан. Можеби ова е нај животинското сценарио кога се зборува за сексот, но, секако сите го применуваат, и на сите им причинува максимално задоволство. Doggy Style e релативно лесна позиција, а и ќе му овозможи длабока пенетрација и вистинско уживање.

Вие врз него
Додека партнерот е легнат на грб, а вие се наоѓате расчекорена над него, нормално дека тоа е една од неговите најпријатни секс положби. Вие ја врши целата работа, а нему му преостанува само да се препуштите на задоволството. Секако, да не го заборавиме и фактот дека при оваа сексуална положба има многу длабока пенетрација, па и двајцата партнери уживаат во тоа. Доколку сте доволно самоуверена, можете да му ја предложите истава позиција само да бидете свртена со грб.

Лотосов цвет
Потребно е тој да седне на кревет или било каква рамна површина, по можност мека. Прекрстете ги нозете со вашиот партнер и вовлечете се во неговиот скут. Ова е уште една позиција каде вие ја вршите целата работа, или најголемиот дел од работата, а тој само ужива. Идејата е вие да ги завиткате нозете околу неговиот појас, а потоа да се кревате и да се спуштате се додека и двајцата не кулминирате до задоволство. Доколку се изморите од движењето горе-доле, исто така може да се движите и напред- назад. Оваа поза ќе му причини екстремно задоволство, а и вам нема да ве боли долниот дел од грбот.


Оставете коментар

___