• Сподели на:

ОТКАЧЕНО ВИДЕО: ЏОЛИ ЈАВНО ГО ШТИПНА ПИТ ЗА ЗАДНИКОТ

___

Додека Бред Пит даваше изјава за новинарите, Анџелина во поминување го штипна за задникот. Подоцна зборуваше за тоа колку е горда на него и неговите деловни успеси.

Angelina Jolie grabs Brad Pitt's behind at Spirit Awards

И овојпат, не сакаа да зборуваат за свадбените планови, односно кога им беше поставено ова прашање и двајцата одговорија: “Кога сме ние во прашање, се е тајна.”


Оставете коментар

___