• Сподели на:

Како ќе знаете дали му се допаѓате?

___

Сакате да знаете дали му се допаѓате? Никогаш не било поедноставно да го проверите тоа.

Истражувањата покажуваат дека кога на мажите им се допаѓа некоја дама, покажуваат многу повеќе нежност и приврзаност спрема неа, говорот несвесно станува тивок и кокетирачки.

Па така ако мажот ве гледа со многу внимание, а ви се обраќа мил и тивок глас, без сомнение “одлепил“ за вас.

Студијата опфатила 100 мажи, а Дејли мејл ги пренесува резултатите.

– Романтичните чувства луѓето покрај со погледите и допирите ги покажуваат и со промената на гласот. Мажите го задлабочуваат својот глас за да звучат помажествено, а постои ризик и да претераат со тоа. Претерувањето со покажувањето на мажественоста се поврзува со агресивноста и промискуитетот- вели водичот на истражувањето  Huan David Leongomez.


Оставете коментар

___