• Сподели на:

Како ќе ти покаже дека си ти вистинската?

___

Ти кажува работи кои никому до сега не ги кажал • Твоето мислење му е важно, па секогаш те прашува за совет

Многу е лесно да го прочитате ЗАЉУБЕНИОТ маж

1. Секогаш кога те гледа има насмевка на лицето.

2. Има потреба изненадно да те бакне.

3. Ти кажува работи кои никому до сега не ги кажал.

4. Се труди околу твоите пријатели.

5. Твоето семејство не му оди на живци.

6. Што и да прави, сака да бидеш дел од тоа, на било кој начин.

7. Твоето мислење му е важно, па секогаш те прашува за совет.

8. Секогаш е на твоја страна, дури и кога не си во право.

9. За големите одлуки секогаш претходно разговара со тебе.

10. Можете да разговарате за сѐ.

11. Не му е проблем да ти каже дека те сака, напротив тоа често го прави.

12. Понекогаш го жртвува своето време и своите работи заради тебе.

 

 


Оставете коментар

___