• Сподели на:

Дали градите кои ѕиркаат им се секси на мажите или им се одвратни?

___

Вистината е, дека тие сакаат се што може да се види, само не е им сеедно, што точно се наѕира одоздола …

Дали е случајно или намерно, типот на незгодата во која дел или целата брадавица ќе излезе од вашето деколте, тоа понекогаш се случува. Но секогаш останува истата дилемата дали со тоа сте успеале да добиете поени од момците кои присуствувале на настанот, или не сте.

Да знаевте што да правите во иднина, прашавме 20 мажи за да ни кажат дали таквата глетка им се допаѓа. Верувале или не, дури 61 проценти рекле дека тоа е премногу неуредно за да биде секси. (Жалиме, Ким Кардашијан!)

Но, пред да се закопчате до грло, имаме уште нешто да ви кажаме – тие премногу сакаат кога ѕирка малку од вашата секси долна облека! Значи, чипката,бретелите кои се видливи кога вашата кошула повремено ви паѓа од рамената – премногу им е секси!


Оставете коментар

___