• Сподели на:

Истражување: 20% од луѓето кои работат од дома, работат голи!

___

Дали ви се случило, кога наутро ќе ве разбуди алармот, да посакате да не мора да се спремате и да можете целата работа да ја завршите од дома? Размислете уште еднаш. Кога канцеларијата ви е дома, покрај работата што ја имате ве чекаат и многу други обврски.

Погледнете ги резултатите од едно интересно истражување и сами проценете кои се предносите а кои маните на тоа да работите од дома. Анкета ја направила британската комапнија  Ecigarettedirect која се занимава со продажба на електронски цигари.

Вака изгледа работата од дома:

– 20% од анкетираните признаваат дека работат голи.

– 80% додека работат гледаат и телевизија.

– 70% покрај работата, се занимаваат и со други домашни обврски.

– 20% од луѓето кои работат од дома, и за време на сексот одговараат на телефон.

– некои поединци вежбаат додека работат

– третина стигнуваат и да испазарат

-15% од луѓето кои работат од дома пушат.


Оставете коментар

___