• Сподели на:

„Happyshifting“, работна среќа

___

Постојат нови термини во професионалниот свет кои треба да ги знаеш и да ги практикуваш, како на пример HAPPYSHIFTING, термин кој означува наоѓање среќа на работното место.

Започни со тоа што ќе покажеш толеранција кон своите најблиски колеги и ќе видиш како „добрата волја“ е заразна, ја подобрува твојата душевна состојба, но исто така е добра и за твојата кариера. Сите аналитичари и експерти укажуваат на тоа дека во компанија во која вработените се чувствуваат удобно е поуспешна и поконкурентна компанија.


Оставете коментар

___