• Сподели на:

Тренд на модните недели: Репче во сите можни форми

___

Класично репче одамна не е во мода. Местото го препушти на своите разновидни варијанти.

На модните недели од оваа сезона со оваа форма на фризура особено си играше Карл Лагерфелд демонстрирајќи уметност и раскош на долги репчиња со кадрици и продолжетоци. На ревијата на Balmain доминираше секси, таласасто репче, додека на Valentino беа прикажани комбинации на репчиња и плетенки.


Оставете коментар

___