• Сподели на:

Подготовка на фризура – цвет

___

Оваа храбра фризра може да биде добитна комбинација за некоја свадба, или чисто да ја истестирате вашата вештина.

Ако ви е досадно по домот, викнете ја вашата пријателка, мајка, сестра, соседка и експериментирајте. Сигурно ќе се забавувате.

Погледнете во видеото како се прави.


Оставете коментар

___