• Сподели на:

Пет тренди фризури за округло лице

___

За малите округли лица идеален е патец по средината бидејки прави илузија на ширина. Шишките не би требало да бидат кратки за да се избегне нагласување на долгиот изглед на обликот на главата. Како округлиот облик на лицето се смета за еден од најубавите, немојте да избирате фризури кои ќе ви го прикриваат лицето.

Ова се пет тренди фризури.

Стил: Ретро

Стил: Pixie

Стил: Боб

Стил: Ретро

Стил: Класичен


Оставете коментар

___