• Сподели на:

Необична фризура за 5 минути

___

Оваа фризура не бара многу труд ниту пак време, а идеална е за секоја прилика. Потребни ви се само неколку шноли и ластици за коса.

За почеток, поделете ја косатадијагонално на 2 дела. Десниот дел врзете го со обичен ластик за коса, близу до увото. Останатиот дел од косата поделете го на три еднакви дела. Секој прамен посебно, почнувајки од врвот на главата, измотајте го 3 до 4 пати. На крајот на прамените од коса замотајте ги околу заврзаниот опаш и прицврстете го со шнолите. Пронајдете некој XXL ластик, машна или свет кој би одел со аутфитот и комплетирајте ја својата необична фризура.

2


Оставете коментар

___