• Сподели на:

Направете грчка пунџа

___

Одлична и преубава фризура за пријатни морски вечери…

Малку подруга верзија на грчка пунџа подразбира да направите рибна коска во чело, а потоа да го соедините со пунџата.

Погледнете како да направите грчка пунџа…


Оставете коментар

___