• Сподели на:

Копирајте ги плетенките на Џенифер Лопез

___

Џенифер Лопез е љубител на плетенки. Славната пејачка веќе со години со гордост носи плетенки. Независно дали станува збор за обични или плтенки кои се со дел на пунџа и сложена фризура, нејзините плетенки се секако вредни за копирање.

Ви ја прикажуваме галеријата на некои од нејзините најдобри фризури со плетенки. Многу од нив се многу лесни за правење. Пробајте и копирајте фризури од славната пејачка.


Оставете коментар

___