• Сподели на:

4 начини како да ја врзете косата во опашка

___

Кога имаме долга коса, секогаш е поудобно да ја носиме врзана во опашка. Но, доколку сепак сакате мала промена од обичното врзување, ние ви предлагаме четири интересни варијанти за по различна и интересна опашка.

 

 

 

 

 

 

 

 


Оставете коментар

___