• Сподели на:

___

Еве како да направите сами интересна и романтична фризура.

Навиткајте ја косата и расчешлајте ја со крупна четка или прсти, потоа издвојте еден поголем прамен и виткајте го како на сликите 1,2 и 3. Потоа праменот зацврстете го со шноли на одредени , а еден дел оставете го да ви паѓа слободно на другиот крај од лиццето, покрај увото.

И тоа е се. Подготвени сте да имате незаборавна вечер во која ќе го освоите оној што го сакате.

rp1213


Оставете коментар

___