• Сподели на:

10 лесни и брзи фризури за долга и полудолга коса (Видео)

___

Променете го својот имиџ со едноставна фризерска интервенција  која можете сами да ја направите во домашни услови!

Предноста на долгата коса е што можеме лесно сами да направиме повеќе фризури и секој ден да го менуваме својот изглед.

Креативната блогерка Asksash привлекла  – ни помалку ни повеќе – туку 15 милиони прегледи со своите идеи за 10 лесни и брзи фризури за долга и полудолга коса, а сигурни сме дека и самите ќе имате многу нови идеи откако ќе ги погледнете нејзините…

10 Easy, Quick Everyday Hairstyles for long hair & hairstyles for medium hair


Оставете коментар

___