• Сподели на:

Златна безвременска свадба

___

Златната е топла, безвременска боја, елегантна, но сепак различна. Обожаваме свадби во златна боја затоа што тие се светли и весели, но и традиционални во исто време.

Златната боја симболизира богатство и благосостојба. Лесно може да додадете малку луксуз на секој настан со додавање на златната боја. Изборот на вистинските бои кои ќе ја надополнуваат златната боја, е многу важно. Внимателно користете ја златната боја како тема за вашата свадба за да не се добие несакан кич ефект. Погледнете ја галеријата и ослободете ја вашата инспирација.


Оставете коментар

___